EbookJutawan - Rahsia Jutawan Siber Dunia Terbongkar | Pemasaran Internet Strategik !  
   
Saya berminat untuk mendapatkan ebook ini, bagaimanakah caranya?
Jawapan : Anda hanya lakukan 2 langkah untuk mendapatkan ebook ini.

Langkah 1 : Membuat Bayaran
Anda boleh membuat bayaran secara bank-in / ATM Transfer / ATM Deposit / Perbankan Internet (Maybank2u / CIMBClicks / BankIslam.Com.My / Ambg.Com.My).

Langkah 2 : Isi Borang Pengesahan Bayaran
Selepas anda membuat pembayaran, sila isikan borang pengesahan bayaran yang terdapat di http://www.ebookjutawan.com/order.htm

Kami akan menyemak maklumat pembayaran anda sebaik sahaja menerima borang "Pengesahan Bayaran" tersebut. Jika tiada masalah, kami akan menghantarkan email yang mengandungi username, password serta link untuk anda mendownload ebook tersebut.Berapa lamakah jangkamasa untuk pihak anda menyemak maklumat bayaran saya dan seterusnya menghantarkan email yang mengandungi akses ke dalam VIP Member Area termasuklah info username & password tersebut kepada saya?
Jawapan : Jika tiada sebarang masalah dengan bukti pembayaran anda, kami akan menghantarkan email tersebut dalam masa 24 jam dari masa anda mengisi borang pengesahan bayaran.Bagaimanakah jika saya tidak menerima sebarang email dari pihak anda selepas 24 jam?
Jawapan : Anda boleh menghubungi kami melalui email di admin(at)ebookjutawan.com atau menghubungi terus kami di talian 019-3396658.Bolehkah saya mendapatkan buku "EbookJutawan" ini di mana-mana kedai buku di tempat tinggal saya?
Jawapan : Buku "EbookJutawan" ini adalah sebuah buku yang berbentuk digital (ebook), ia bukannya buku fizikal. Jadi, ia sememangnya tidak dijual di mana-mana kedai buku berhampiran anda.Apakah itu ebook dan bagaimana bentuknya?
Jawapan : Ebook adalah singkatan bagi "electronic book" , ia adalah sebuah dokumen berbentuk digital yang hanya boleh di buka dan dibaca menggunakan komputer. Ia bukanlah sebuah buku fizikal seperti mana yang anda biasa lihat di kedai-kedai buku.Adakah komputer saya memerlukan apa-apa perisian khas untuk membuka ebook
ini ?

Jawapan : Ya, ebook ini adalah di dalam format PDF. Anda perlukan perisian Acrobat Reader yang boleh didapati percuma di laman web Adobe. Seperkara lagi, komputer anda perlulah mempunyai sambungan internet untuk membuka mana-mana link di dalam ebook ini.Bagaimana jika saya tidak dapat membuka ebook tersebut?
Jawapan : Sila maklumkan kepada kami melalui email (admin@ebookjutawan.com) dan sertakan sekali, secara ringkas, apa masalah atau error yang anda hadapi sewaktu membuka ebook tersebut.Saya ada banyak lagi soalan untuk ditanya, siapakah yang boleh saya hubungi ?
Jawapan : Anda boleh menghantarkan email pertanyaan anda kepada admin@ebookjutawan.com atau hubungi kami di talian 019-3396658 (Fahmy).

 

 
   
       
       
   
Mainpage   |   Order   |   Disclaimer   |  Soalan Lazim 

Copyright 2008 by EbookJutawan.Com
Proudly powered by Portal RahsiaEbiz